Nadziewane Pierścienie Acorn Squash
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Nadziewane pierścienie Acorn Squash spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 86 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka wody, masło, piec top Cornbread farsz mix, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pierścienie Do Squasha Nadziewane Quinoa, Klon Pieczony Acorn Squash Pierścienie, oraz Wanilan i kardamon-szkliwione pierścienie Acorn Squash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Pokrój squasha w poprzek na plastry o grubości 1 cala; ułóż w pojedynczej warstwie na patelni 15x10x1 cala. Roztopić 2 Łyżki. masło; posmarować plastry kabaczka. Kryć się.
Pozostałe masło pokroić na małe kawałki; umieścić w średniej misce.
Odcedzić ananasa, rezerwując ananasa i sok oddzielnie.
Dodaj wystarczającą ilość gorącej wody do zarezerwowanego soku ananasowego, aby zmierzyć 1-1 / 2 szklanki.
Dodaj do mieszanki ananasa; mieszaj, aż masło się rozpuści.
Dodać mieszankę farszu, ananasa, orzechy, rodzynki, cebulę i pieprz; mieszać tylko do zwilżenia. Łyżka równomiernie na plastry squasha.
Piec 20 min. lub do momentu, gdy squash będzie miękki, a mieszanka farszu zostanie podgrzana.