Nadziewane Piersi Z Indyka

Nadziewane Piersi Z Indyka
Przepis Nadziewane pierś z indyka mogą być wykonane w około 1 godzinę i 15 minut. Ten przepis zawiera 6 porcji z 724 kalorii, 74g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Za $5.45 za porcję, ten przepis okładki 32% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Sprawdza się jako drogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz prosciutto, oliwę z oliwek, szałwię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 91 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Z łyżką wynik 92%, to danie jest spektakularne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Nadziewane Piersi Z Indyka, Nadziewane Piersi Z Indyka, oraz Nadziewane Piersi Z Indyka.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W misce połącz kiełbasę, prosciutto, kasztany, oliwki i szałwię. Dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ProsciuttoProsciutto
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
KiełbasaKiełbasa
OliwkiOliwki
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Podgrzej małą patelnię i dodaj łyżeczkę farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Smaż, aż będzie ugotowany, około 2 minut. Posmakuj przypraw i dostosuj przyprawy w mieszance farszu, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz MixFarsz Mix
PrzyprawyPrzyprawy
6
Połóż pierś z indyka na desce do krojenia skórą do dołu. Spłaszcz rękami, dopraw solą i pieprzem i skrop oliwą z oliwek, aby zwilżyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
7
Rozłóż farsz na wierzchu i obtocz indyka wokół farszu. Owiń sznurek kuchenny wokół piersi i mocno zawiąż.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Cała TurcjaCała Turcja
RolkaRolka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
8
Umieść indyka na brytfannie, skrop oliwą z oliwek i dopraw solą i pieprzem. Piecz, aż temperatura wewnętrzna piersi z indyka wyniesie 165 stopni F, około 1 godziny lub 12 do 15 minut na Funt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
9
Odstaw na 10 minut, a następnie odetnij sznurek kuchenny. Pokrój indyka i ułóż dekoracyjnie na półmisku do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
10
Plastry polać sokami z patelni i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Wyposażenie specjalne: sznurek kuchenny .
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn