Nadziewane Piersi Z Indyka
Przepis Nadziewane pierś z indyka mogą być wykonane w około 1 godzinę i 15 minut. Ten przepis zawiera 6 porcji z 724 kalorii, 74g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Za $5.45 za porcję, ten przepis okładki 32% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Sprawdza się jako drogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz prosciutto, oliwę z oliwek, szałwię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 91 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Z łyżką wynik 92%, to danie jest spektakularne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Nadziewane Piersi Z Indyka, Nadziewane Piersi Z Indyka, oraz Nadziewane Piersi Z Indyka.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W misce połącz kiełbasę, prosciutto, kasztany, oliwki i szałwię. Dopraw solą i pieprzem.
Podgrzej małą patelnię i dodaj łyżeczkę farszu.
Smaż, aż będzie ugotowany, około 2 minut. Posmakuj przypraw i dostosuj przyprawy w mieszance farszu, jeśli to konieczne.
Połóż pierś z indyka na desce do krojenia skórą do dołu. Spłaszcz rękami, dopraw solą i pieprzem i skrop oliwą z oliwek, aby zwilżyć.
Rozłóż farsz na wierzchu i obtocz indyka wokół farszu. Owiń sznurek kuchenny wokół piersi i mocno zawiąż.
Umieść indyka na brytfannie, skrop oliwą z oliwek i dopraw solą i pieprzem. Piecz, aż temperatura wewnętrzna piersi z indyka wyniesie 165 stopni F, około 1 godziny lub 12 do 15 minut na Funt.
Odstaw na 10 minut, a następnie odetnij sznurek kuchenny. Pokrój indyka i ułóż dekoracyjnie na półmisku do serwowania.
Plastry polać sokami z patelni i podawać.
Wyposażenie specjalne: sznurek kuchenny .