Nadziewane Miętą Czekoladowe Odciski Palców
Nadziewane miętą czekoladowe odciski kciuka mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Ten przepis służy 48. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia kakao, cukier puder, półsłodkie czekoladowe chipsy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Nadziewane Miętą Czekoladowe Odciski Palców, Fudge Filled Chocolate Chip Thumbprints, oraz Czekoladowo-Miętowe Odciski Palców.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191° (jeśli używasz ciemnego lub nieprzywierającego arkusza cookie, Rozgrzej piekarnik do 350 ° F). W dużej misce, beat cukier granulowany, 1 szklanka masła i wanilii z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż puszyste. Ubić żółtko na gładką masę. Ubić w mące i kakao.
Kształt ciasta przez zaokrąglone łyżeczki do herbaty na 1-calowe kulki. Na nieprzetworzonym arkuszu cookie umieść kulki w odległości 1 cala od siebie. Palcem wskazującym lub kciukiem wykonaj Wcięcie w środku każdej piłki.
Piec 7 do 9 minut lub do zestawu. Natychmiast usuń z arkusza cookie do stojaka z drutu. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W małej misce, beat 1/4 szklanki masła i cukru pudru na małej prędkości, aż będzie gładka. Beat w mleku, ekstrakt z mięty pieprzowej i tyle koloru żywności dla pożądanego koloru. Łyżka około 1/2 łyżeczki nadzienia do każdego ciastka.
Umieść chipsy czekoladowe i skrócenie w małej, zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności; uszczelnij torbę. Kuchenka mikrofalowa na wysokości około 1 minuty lub do zmiękczenia. Delikatnie ściśnij torebkę, aż czekolada będzie gładka; odetnij mały róg torebki. Wycisnąć worek do mżnięcia czekolady nad ciastkami.
Odstawić około 1 godziny lub aż czekolada jest ustawiona.