Nadziewane kwiaty squasha z bazylią
Nigdy nie możesz mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj Nadziewane kwiaty squasha z bazylią spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 29 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, wegetariańskie i דל פחמימות,zne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, nieznaną mąkę kukurydzianą, ser ricotta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Nadziewane Kwiaty Squasha, Nadziewane Kwiaty Squasha, oraz Smażone kwiaty cukinii nadziewane bazylią ricottą.
Instrukcje
Ricottę przełożyć na cienkie sito ustawione nad miską.
Odstawić do lodówki 3 godziny lub na noc. Wyrzucić płyn.
Przenieś ricottę do małej miski i doprawić ją ½ łyżeczki każdej soli i pieprzu; wymieszać, aż będzie gładka.
Połóż 1o liści bazylii na powierzchni roboczej. Upuść około 1 łyżki ricotty na 1 liść bazylii.
Umieść kostkę mozzarelli na ricotcie. Następnie uzupełnij go innym liściem bazylii, w stylu kanapkowym. Ostrożnie otwórz 1 kwiat squasha usuwając pręcik, jeśli to konieczne.
Umieścić nadziewane liść bazylii wewnątrz kwiat. Naciśnij kwiat zamknięty, aby zamknąć. Powtórz z pozostałymi stosami liści bazylii i kwiatami squasha.
Podgrzać około 3 cale oleju w rondlu średnio ciężkich na średnim ogniu, aż zarejestruje 365 stopni na termometrze głębokiego smażenia. Umieść jajka i mąkę kukurydzianą w osobnych małych miseczkach. Zanurz 1 nadziewany kwiat w jajkach, a następnie w mączce kukurydzianej, aby pokryć.Smażyć w partiach od 2 do 3 na złoty kolor, około 1 ½ minuty.
Przełożyć na ręczniki papierowe za pomocą łyżki szczelinowej; odcedzić. Doprawić solą morską.