Nadziewane Krewetki
Nadziewane krewetki mogą być właśnie przepisem bezglutenowym i pescatarian, którego szukałeś. Ta przystawka zawiera 35 kalorii, 4 g białka i 2 g tłuszczu na porcję. Za 58 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25 osobom. Udaj się do sklepu i kup sos koktajlowy z owoców morza, pietruszkę, chrzan i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 41% wyniku, co jest dobrym wynikiem. Podobne przepisy obejmują wyzwanie Good Cook Stuffed Burger Challenge: burgery z krewetkami nadziewanymi kukurydzą i Monterey Jack, muszle nadziewane krewetkami i nadziewana sola z krewetkami.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj serek śmietankowy, chrzan i parmezan, aż się połączą.
Wytnij mały otwór w rogu zamykanej plastikowej torby; dodać mieszaninę serka śmietankowego. Rozłóż krewetki wzdłuż zewnętrznych krzywizn. Do każdej krewetki wciśnij około 1 łyżeczkę mieszanki serka śmietankowego.
Ułożyć na półmisku do serwowania.
W razie potrzeby podawaj z sosem z owoców morza. Resztki przechowuj w lodówce.
Polecane wino: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Sauvignon Blanc, Riesling i Pinot Grigio to świetny wybór do krewetek. Te rześkie białe wina dobrze komponują się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to grillowanymi, smażonymi, czy w sosie czosnkowym. Sauvion Sancerre z oceną 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
![Sauviona Sancerre]()
Sauviona Sancerre
Sauvion Sancerre otwiera się na bladożółty kolor ze srebrnymi refleksami w kieliszku. Wyrazisty z nutami kwiatowo-owocowymi (owoców egzotycznych), lekko roślinny. Świeży, okrągły i pełny; finisz jest bardzo owocowy z nutą roślinności. Połącz z rakami, homarem, krewetkami i kozim serem.