Nadziewane Grillowane Kotlety Wieprzowe

Nadziewane Grillowane Kotlety Wieprzowe
Nadziewane grillowane kotlety wieprzowe z grubsza 39 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 38g białka, 24g tłuszczu i w sumie 856 kalorii. Za $4.31 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Ten przepis jest lubiany przez 235 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. Jeśli masz pod ręką koszerną sól, mielony pieprz, chleb kukurydziany i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niesamowity wynik spoonacular 80%. Podobne przepisy obejmują Grillowane Nadziewane Kotlety Wieprzowe, Grillowane kotlety wieprzowe Nadziewane śliwką i Prosciutto, oraz Grillowane Kotlety Wieprzowe Nadziewane Dzikim Ryżem.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
W plastikowym pojemniku włóż sól, cukier, ziarna pieprzu i proszek musztardowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
Dodaj gorący ocet i zawiruj, aby się rozpuścił.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
4
Pozostaw mieszaninę na 5 do 10 minut, aby uzyskać smak.
5
Dodaj kostki lodu i wstrząśnij, aby stopić większość lodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
6
Dodaj kotlety i przykryj solanką. Wstaw do lodówki na 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
7
Wyjmij kotlety z pojemnika i spłucz.
8
Wytnij poziome kieszenie w każdym kotlecie schabowym do farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
9
Połącz resztę składników i włóż do worka do szprycowania, który nie jest wyposażony w końcówkę. Potnij każdy kotlet pełną mieszanką chleba kukurydzianego. Grilluj kotlety na średnim ogniu przez 6 minut z każdej strony. Obróć każdy kotlet o 45 stopni po 3 minutach, aby zaznaczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Kotlety wieprzowe w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Chardonnay i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, suchy riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir to ogólnie bezpieczny zakład na dania wieprzowe. Poppy Monterey Pinot Noir z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Poppy Monterey Pinot Noir
Poppy Monterey Pinot Noir
Łagodna wiosna i chłodniejsze lato w hrabstwie Monterey dają szansę winogronom Pinot Noir na osiągnięcie optymalnej dojrzałości z doskonałą równowagą kwasowości i smaku oraz głębokim kolorem charakterystycznym dla Arroyo Seco Pinot Noir. Czerwone owoce rozjaśniają podniebienie, zbierając maliny i przyprawy są równoważone przez francuskie aromaty tostowego dębu. Miękkie i jedwabiste przez środek, to wino crescendo na finiszu pozostawia żywe, soczyste wspomnienie w ustach, z odpowiednią kwasowością i przyjemnym uczuciem w ustach.
TrudnośćTwardy
Gotowe W39 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn