Nadziewane Ciasteczka Orzechowe

Nadziewane Ciasteczka Orzechowe
Nadziewane ciasteczka orzechowe to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 24 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, cukier granulowany, chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasteczka Nadziewane Kakaowo-Orzechowe, Nutella Nadziewane Płatki Owsiane Orzechowe Ciasteczka Czekoladowe, oraz Czekoladowe ciasteczka nadziewane orzechami laskowymi i karmelem z cukrem granatowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 191°. w małej misce, wymieszać 1/2 szklanki rozprzestrzeniania orzechów laskowych, cukier puder i 1/4 szklanki posiekanych orzechów laskowych. Kształt na 24 (1-calowe kulki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Spread Z Orzechów LaskowychSpread Z Orzechów Laskowych
Cukier PuderCukier Puder
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, beat 1 szklanka cukru granulowanego, 1/2 Puchar orzechowy spread, masło i jajko z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, lub wymieszać z łyżką. Wymieszać z mąką, sodą oczyszczoną, proszkiem do pieczenia i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Spread Z Orzechów LaskowychSpread Z Orzechów Laskowych
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Ciasto podzielić na 24 (1 1/2 cala) kulki. Spłaszczyć każdą piłkę w 2 1/2-calowym okręgu. Uformuj 1 ciasto ciasteczkowe okrąg wokół 1 kulki orzechów laskowych, całkowicie pokrywając. Powtórz z pozostałym ciastem i kulkami orzechów laskowych. Na nieprzetworzonym arkuszu ciastek umieść wypełnione kółka ciasta w odległości około 3 cali od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczkowe CiastoCiasteczkowe Ciasto
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec 9 do 10 minut lub aż krawędzie są ustawione. Cool 5 minut; usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
W małej misce do mikrofali, mikrofalowe chipsy czekoladowe i skracanie odkryte na wysokie 30 sekund; wymieszać. Kuchenka mikrofalowa o 30 sekund dłużej lub do momentu mieszania mieszaniny gładko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Skropić schłodzone ciasteczka; posypać każdy z 1/4 łyżeczki drobno posiekanych orzechów laskowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
Pliki CookiePliki Cookie
7
Pozostaw ciasteczka aż do Ustawienia glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
GlazuraGlazura
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn