Nadzienie Z Zielonych Pomidorów
Nadzienie z zielonych pomidorów to bezglutenowe i wegańskie przepis z 12 porcjami. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 710 kalorii, 6G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soku z cytryny, mielonego cynamonu, jabłek granny smith i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Spróbuj Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę, Placek pomidorowy Sandy, oraz Tort Z Zielonej Herbaty Z Nadzieniem Z Czerwonej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w holenderskim piekarniku; dusić na średnim ogniu, często mieszając, 2 godziny i 30 minut lub aż pomidor i jabłko będą miękkie i ciecz zgęstnieje.
Wlać gorącą mieszaninę do gorących słoików, napełniając do 1/2 cala od góry.
Usunąć pęcherzyki powietrza; wytrzeć obręcze słoika. Przykryj od razu metalowymi pokrywkami i przykręć opaski.
Proces w łaźni z wrzącą wodą 15 minut.
Rolka każdy piecrust w lodówce z 1 (15 uncji) Pakiet do 1/8-cala grubości. Naciśnij 1 pie-crust w 9-calowy placek; złóż krawędzie pod i zaciskane. Łyżka 4 1/2 szklanki zielone ciasto pomidorowe napełniania piecrust; kropka z 2 łyżki masła.
Cut pozostałych piecrust na 1/2-calowe paski; ułóż w konstrukcji kraty nad wypełnieniem.
Posypać równomiernie 2 łyżkami cukru.
Piec ciasto na 425 przez 10 minut; zmniejszyć temperaturę piekarnika do 350 i piec 30 minut lub do złotego koloru.