Nadzienie Z Twarogu Jeżyn
Nadzienie z twarogu jeżyn może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sok z jeżyn, żółtka, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Blue Velvet, BlackBerry Curd i Blackberry Lemon Cream Cheese Cupcakes, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowo-Tymiankowego, oraz Babeczki Kokosowe Z Nadzieniem Z Twarogu Limonkowego.
Instrukcje
Połącz cukier i skrobię kukurydzianą w 3-ćwiartkowym rondlu; stopniowo ubijaj sok z jeżyn.
Ubijamy jajka i żółtka. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia (5 do 6 minut) na średnim ogniu, stale ubijając.
Gotować, ubijając stale, 1 do 2 minut lub do budyniu-jak grubości.
Zdjąć z ognia i ubić na maśle. Przykryć, umieszczając folię bezpośrednio na twarogu i schłodzić 8 godzin.