Nadzienie Z Twarogu Jeżyn

Nadzienie Z Twarogu Jeżyn
Nadzienie z twarogu jeżyn może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sok z jeżyn, żółtka, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Blue Velvet, BlackBerry Curd i Blackberry Lemon Cream Cheese Cupcakes, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowo-Tymiankowego, oraz Babeczki Kokosowe Z Nadzieniem Z Twarogu Limonkowego.

Instrukcje

1
Połącz cukier i skrobię kukurydzianą w 3-ćwiartkowym rondlu; stopniowo ubijaj sok z jeżyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z JeżynSok Z Jeżyn
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Ubijamy jajka i żółtka. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia (5 do 6 minut) na średnim ogniu, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Gotować, ubijając stale, 1 do 2 minut lub do budyniu-jak grubości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Zdjąć z ognia i ubić na maśle. Przykryć, umieszczając folię bezpośrednio na twarogu i schłodzić 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
TrudnośćŁatwy
Gotowe W13 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia2
Magazyn