Nadzienie Z Musem Z Ciemnej Czekolady

Nadzienie Z Musem Z Ciemnej Czekolady
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj musu z ciemnej czekolady. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 46 kalorii. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-gorzką czekoladę, likier kawowy, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Ciasto z nadzieniem z musu czekoladowego, Nadzienie Z Musem Z Mlecznej Czekolady, oraz Budyń Czekoladowy Tofu/Mus / Ciasto Nadzienie.

Instrukcje

1
W małej misce, posypać żelatynę nad wodą i odstawić, aż zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W międzyczasie, w średniej misce, za pomocą ręcznego miksera elektrycznego, ubij śmietanę, aż delikatnie ubijesz. Przechowywać w lodówce do schłodzenia, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W małej, bezpiecznej w kuchence mikrofalowej misce, podgrzewaj likier kawowy o dużej mocy, aż będzie gorący, około 45 sekund. Wymieszać zmiękczoną żelatynę do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier KawowyLikier Kawowy
żelatynażelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
W innej średniej misce, ubić żółtka z cukrem i solą z dużą prędkością, aż blednie i zgęstnieje, o 5 protokół. Ubijając żółtka, ubić w płynie kawowo-żelatynowym; zeskrobać bok i dno miski. Ubić w roztopionej czekoladzie. Używając gumowej szpatułki, złóż bitą śmietanę w 2 dodatkach. Zeskrobać mus do miski, przykryć folią i przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 4 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
CzekoladaCzekolada
żółtko Jajażółtko Jaja
żelatynażelatyna
KawaKawa
CukierCukier
SólSól
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
SzpatułkaSzpatułka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn