Nadzienie Z Musem Z Ciemnej Czekolady
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj musu z ciemnej czekolady. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 46 kalorii. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-gorzką czekoladę, likier kawowy, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Ciasto z nadzieniem z musu czekoladowego, Nadzienie Z Musem Z Mlecznej Czekolady, oraz Budyń Czekoladowy Tofu/Mus / Ciasto Nadzienie.
Instrukcje
W małej misce, posypać żelatynę nad wodą i odstawić, aż zmięknie.
W międzyczasie, w średniej misce, za pomocą ręcznego miksera elektrycznego, ubij śmietanę, aż delikatnie ubijesz. Przechowywać w lodówce do schłodzenia, o 10 protokół.
W małej, bezpiecznej w kuchence mikrofalowej misce, podgrzewaj likier kawowy o dużej mocy, aż będzie gorący, około 45 sekund. Wymieszać zmiękczoną żelatynę do rozpuszczenia.
W innej średniej misce, ubić żółtka z cukrem i solą z dużą prędkością, aż blednie i zgęstnieje, o 5 protokół. Ubijając żółtka, ubić w płynie kawowo-żelatynowym; zeskrobać bok i dno miski. Ubić w roztopionej czekoladzie. Używając gumowej szpatułki, złóż bitą śmietanę w 2 dodatkach. Zeskrobać mus do miski, przykryć folią i przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 4 godziny lub na noc.