Nadzienie Z Jabłek W Puszkach

Nadzienie Z Jabłek W Puszkach
Nadzienie z jabłek w puszkach może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 386 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 14 i kosztuje 81 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jeśli masz cukier, wodę, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Nadzienie Do Szarlotek W Puszkach + Etykiety Do Druku, Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę, oraz Nadzienie Z Puszki Wiśniowej.

Instrukcje

1
na dużej patelni wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą, cynamon i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodać sól i wodę i dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż będzie gęsty i bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Zdjąć z ognia i dodać sok z cytryny i barwnik spożywczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
4
Sterylizuj słoiki, pokrywki i pierścienie do konserw, gotując je w dużym garnku z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Jabłka obieramy, rdzeń i kroimy w plasterki. Pakuj pokrojone jabłka do gorących słoików do konserw, pozostawiając 1/2 cala przestrzeni na głowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
6
Napełnij słoiki gorącym syropem i delikatnie usuń pęcherzyki powietrza nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
7
Nałożyć pokrywki i przetworzyć w pojemniku do kąpieli wodnej przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia1
Magazyn