Nadzienie Z Budyniem Jajecznym
Nadzienie z kremem jajecznym może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Ten przepis służy 5. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 151 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz masło, mleko, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Portugalskie Tarty Z Budyniem Jajecznym, Pavlova z owocowym nadzieniem budyniowym, oraz Ptysie śmietankowe z nadzieniem budyniowym.
Instrukcje
W podwójnym kotle połączyć cukier, skrobię kukurydzianą, żółtka i mleko; dobrze wymieszać trzepaczką. Gotować na wolnym ogniu wody 8 do 10 minut lub aż zgęstnieje, ubijając stale.
Zdjąć z ognia; ubić na maśle i wanilii.
Wlać krem do miski; umieścić plastikową folię bezpośrednio na kremie, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Schłodzić co najmniej 2 godziny.