Nadzienie Z Budyniem Jajecznym

Nadzienie Z Budyniem Jajecznym
Nadzienie z kremem jajecznym może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Ten przepis służy 5. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 151 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz masło, mleko, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Portugalskie Tarty Z Budyniem Jajecznym, Pavlova z owocowym nadzieniem budyniowym, oraz Ptysie śmietankowe z nadzieniem budyniowym.

Instrukcje

1
W podwójnym kotle połączyć cukier, skrobię kukurydzianą, żółtka i mleko; dobrze wymieszać trzepaczką. Gotować na wolnym ogniu wody 8 do 10 minut lub aż zgęstnieje, ubijając stale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
WodaWoda
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Zdjąć z ognia; ubić na maśle i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Wlać krem do miski; umieścić plastikową folię bezpośrednio na kremie, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Schłodzić co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Magazyn