Nadzienie piecowe z jabłkami i orzechami pekan
Nadzienie piecowe z jabłkami i orzechami pekan może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 169 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieca top farsz mix, donice pekan, jabłka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Farsz do kiełbas kukurydzianych z jabłkami i orzechami pekan, Farsz do chleba kukurydzianego z jabłkami i orzechami pekan, oraz Piece Nadziewane Klopsikami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj mieszankę farszu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, zastępując sok pomarańczowy wodą.
Pozostałe składniki wymieszać; przykryć.