Nadzienie Malinowe
Malinowe nadzienie może być tylko przystawką, której szukasz. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 363 kalorie, 8G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka masła, mleka, malin i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Ciasto kokosowe z malinowym nadzieniem, Tort czekoladowy z malinowym nadzieniem, oraz Domowe Oreos z malinowym nadzieniem.
Instrukcje
Maliny przetwarzaj w maszynce do jedzenia, aż będą gładkie, zatrzymując się raz, aby zeskrobać boki.
Wlać puree przez drobny sitko z siatki drucianej, naciskając tylną łyżką; wyrzucić nasiona.
Dodać tyle mleka, aby równa 1/2 szklanki.
Masło ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie puszyste. Stopniowo dodawać cukier puder na przemian z mieszaniną malin, zaczynając i kończąc na cukrze pudrze. Beat z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu.