Nadzienie Karmelowe

Nadzienie Karmelowe
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Nadzienie karmelowe może być świetnym przepisem do wypróbowania. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1374 kalorii, 2G białka, oraz 91 g tłuszczu. Ten przepis służy 3. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka masła, syrop kukurydziany, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 14%. Spróbuj Passion-nadzienie karmelowe, Migdałowe makarony z solonym karmelowym nadzieniem, oraz Ciasto czekoladowe Lizzie z nadzieniem karmelowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w ciężkim 3-litrowym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj cukier i syrop kukurydziany i gotuj, stale mieszając, 6 do 8 minut lub aż mieszanina zmieni głęboki karmelowy kolor. Stopniowo dodawać śmietanę i gotować, stale mieszając, 1 do 2 minut lub aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor KarmelowyKolor Karmelowy
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
KremKrem
CukierCukier
3
Zdjąć z ognia i ostudzić. Schłodzić 2 godziny lub aż zgęstnieje i rozprowadza konsystencję.
4
Uwaga: nadzienie karmelowe można wykonać do 3 dni wcześniej i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
5
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę lub aż do rozprzestrzenienia konsystencji.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia1
Magazyn