Nadzienie Do Chleba Pomidorowego
Farsz pomidorowy wymaga około 20 minut od początku do końca. Za 39 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 205 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis z Taste of Home wymaga chleba, masła, cebuli i mąki. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 21%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Karczochy Z Nadzieniem Chlebowym I Pomidorowym, Chleb Kanapkowy Z Indykiem (Inaczej Chleb Nadziewany), oraz Najlepszy Farsz Chlebowy.
Instrukcje
W dużym rondlu podsmaż cebulę na maśle do miękkości; wmieszaj mąkę do zmiksowania.
Dodaj pomidory, cukier, olej, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do lekkiego zgęstnienia. Dodaj kostki tostowe.