Nachos z kurczaka z kremem z awokado
Przepis nachos z kurczaka z kremem z awokado jest gotowy w około 23 minuty i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ta przystawka ma 401 kalorii, 24g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Udaj się do sklepu i odbierz pierś z kurczaka, pieczone chipsy tortilla, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Spróbuj Chorizo Nachos z kremem z awokado Chipotle, Letnie nachos z owoców morza z grillowaną kukurydzą + krem z awokado, oraz Game Day nachos z kurczaka z awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz tłuczone awokado, 1 łyżkę soku z limonki, kwaśną śmietanę i sól. Przykryć mieszaninę awokado i schłodzić.
Pozostałe 1 łyżkę soku z limonki, rozdrobnionego kurczaka i kolejne 3 składniki wymieszać w misce i delikatnie wymieszać.
Podziel chipsy tortilla między 3 pojedyncze płytki żaroodporne na dużej blasze do pieczenia. Top każdy talerz z 2/3 szklanki mieszanki kurczaka i 1/4 szklanki rozdrobnionego sera.
Piec nachos w temperaturze 425 przez 6 minut lub aż ser się rozpuści. Do każdej porcji dodać 2 łyżki kremu z awokado.
Uwaga: jeśli wolisz, kuchenka mikrofalowa poszczególnych porcji w wysokiej 3 minut lub aż ser topi.