Nachos z kapustą, fasolą i sosem kolendrowym

Nachos z kapustą, fasolą i sosem kolendrowym
Nachos z kapustą, fasolą i sosem kolendrowym to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 218 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 61 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 299 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, sól, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Stek w spódnicy z sosem Chipotle i ryżem Kalafiorowo-limonkowym i fasolą, Sexy kapusta (+Cilantro-Limonka marchew i kapusta sajgonki), oraz Cilantro Lime Chicken Nachos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz kapustę, ocet, cukier i sól w małej misce. Wrzucić do rozpuszczenia cukru i soli i zalać kapustę płynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Odstawić na co najmniej godzinę, od czasu do czasu mieszając.
1
Rozgrzać olej na średnim ogniu w garnku o średnim, ciężkim dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać cebulę i poblano i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać czosnek, koncentrat pomidorowy, chili w proszku i kminek i gotować, mieszając, jeszcze minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
4
Dodać fasolę i gotować do ogrzania przez i zaczyna się rozpadać trochę, o 10 protokół. Fasolę rozgnieść na boki i dno garnka drewnianą łyżką i wymieszać, aby połączyć wszystkie składniki. Smak soli. Przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Do sosu kolendry: w mini robocie kuchennym, połączyć kolendrę, czosnek, sok z limonki, sól i oliwę z oliwek. Proces aż dobrze połączone. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Przygotuj sos serowy na nachos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
7
Aby złożyć nachos, rozłóż chipsy tortilla na dużym talerzu. Wierzch równomiernie z fasolą, a następnie z sosem serowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Niebieskie Chipsy TortillaPokruszone Niebieskie Chipsy Tortilla
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
8
Wylać płyn z kapusty i suchą kapustę między ręcznikami papierowymi. Top nachos z kapustą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
9
Mżawka SOS kolendrowy overtop.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
10
Podawać na ciepło.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Vin de Sandwich Pinot Noir Jimmy ' ego Johna. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir został wyprodukowany i butelkowany przez Folk Machine winery i producenta wina Kenny Likitprakong.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn