My Favorite New England Clam Chowder (White chowder)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać mój ulubiony New England Clam Chowder (biały chowder) spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.06 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 622 kalorie. Jeśli masz mleko, liście tymianku, mleko odparowane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 46%. Spróbuj Ulubiony Garnek Z New England Clam Chowder w 30 minut, New England Clam Chowder, oraz New England Clam Chowder dla podobnych receptur.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Małże można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.