Musztardowy Sos Curry
Przepis musztardowy sos Curry może zaspokoić indyjskie pragnienie w przybliżeniu 5 minut. Ten przepis służy 1 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 73 kalorie. Kilka osób naprawdę lubi ten sos. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. 19 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz curry w proszku, musztarda, woda, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sos Miodowo-Musztardowy W Stylu Curry, Piersi z kurczaka w sosie Curry-miodowo-musztardowym, oraz Wieprzowina natarta musztardą z sosem Jeżynowo-musztardowym i przyprawionymi frytkami z piekarnika dla podobnych receptur.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Berger Gruner Veltliner (1 litr) z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Berger Gruner Veltliner (1 Litr)]()
Berger Gruner Veltliner (1 Litr)
Gruner Veltliner Bergera to kwintesencja letniego sippera! Ta Austriacka odmiana białych winogron produkuje ostre i skoncentrowane na minerałach wino z nutami cytrusów, skórki cytryny, liczi i odrobiną pikanterii, która może przypominać biały pieprz. Jego orzeźwiająco rześkie ciało świetnie sprawdza się w ciepły letni dzień, zwłaszcza gdy jesteś na świeżym powietrzu.