Musztardowy Sos Curry

Musztardowy Sos Curry
Przepis musztardowy sos Curry może zaspokoić indyjskie pragnienie w przybliżeniu 5 minut. Ten przepis służy 1 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 73 kalorie. Kilka osób naprawdę lubi ten sos. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. 19 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz curry w proszku, musztarda, woda, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sos Miodowo-Musztardowy W Stylu Curry, Piersi z kurczaka w sosie Curry-miodowo-musztardowym, oraz Wieprzowina natarta musztardą z sosem Jeżynowo-musztardowym i przyprawionymi frytkami z piekarnika dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Berger Gruner Veltliner (1 litr) z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Berger Gruner Veltliner (1 Litr)
Berger Gruner Veltliner (1 Litr)
Gruner Veltliner Bergera to kwintesencja letniego sippera! Ta Austriacka odmiana białych winogron produkuje ostre i skoncentrowane na minerałach wino z nutami cytrusów, skórki cytryny, liczi i odrobiną pikanterii, która może przypominać biały pieprz. Jego orzeźwiająco rześkie ciało świetnie sprawdza się w ciepły letni dzień, zwłaszcza gdy jesteś na świeżym powietrzu.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia0
Magazyn