Musztarda MIODOWA Vinaigrette
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Miód musztarda Vinaigrette może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz musztardę dijon, ocet winny, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z miodową musztardą Vinaigrette z "the fresh Honey Cookbook", Winegret Miodowo-Musztardowy, oraz 5 Składników Miód Musztarda Vinaigrette.
Instrukcje
Musztardę, miód, ocet, sól i pieprz ubić razem w małej misce.
Ubijając stale, powoli mżawka w oliwie z oliwek. Kontynuuj ubijanie, aż vinaigrette zgęstnieje. Przechowywać w lodówce, pokryte, aż 30 minut przed youre gotowy do użycia.
Niech vinaigrette dojść do temperatury pokojowej przed użyciem.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;