Musztarda i imbir marynowane marchewki
Musztarda i imbir marynowane marchewki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 45 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 18 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka marchwi, płatki chile, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj marchew marynowana imbir, Chiński BBQ Pulled Pork Sliders z marynowanymi Cuk i marchew i sosem słodko-gorącym musztardowym, oraz Marchew Marynowana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Marchew obrać i pokroić w 1/4 cala. zapałki.
3 szklanki wody i wszystkie składniki z wyjątkiem marchwi zagotować w dużym rondlu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 1 minutę.
Dodaj marchew i gotuj na wolnym ogniu, aż będzie prawie miękka, 2 do 3 protokół.
Przenieść marchew i płyn do miski i ostudzić do temperatury pokojowej. Schłodzić, przykryć, przez noc, aby umożliwić rozwój smaków.
Podawać na zimno. Przechowuje, schłodzony, do 1 tygodnia.