Musztarda i imbir marynowane marchewki

Musztarda i imbir marynowane marchewki
Musztarda i imbir marynowane marchewki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 45 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 18 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka marchwi, płatki chile, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj marchew marynowana imbir, Chiński BBQ Pulled Pork Sliders z marynowanymi Cuk i marchew i sosem słodko-gorącym musztardowym, oraz Marchew Marynowana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Marchew obrać i pokroić w 1/4 cala. zapałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
2
3 szklanki wody i wszystkie składniki z wyjątkiem marchwi zagotować w dużym rondlu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodaj marchew i gotuj na wolnym ogniu, aż będzie prawie miękka, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
4
Przenieść marchew i płyn do miski i ostudzić do temperatury pokojowej. Schłodzić, przykryć, przez noc, aby umożliwić rozwój smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Podawać na zimno. Przechowuje, schłodzony, do 1 tygodnia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia5
Magazyn