Muszle nadziewane II
Nadziewane muszle II wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Na 2,61 zł / porcja, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 546 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać mieloną wołowinę, ser mozzarella, bazylia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 39 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Muszle Nadziewane, Muszle Nadziewane, oraz Niskotłuszczowe Nadziewane Muszle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotować makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą aż do al dente.
W dużej patelni brązowy mielonej wołowiny i cebuli.
W dużej misce dodać posiekane pomidory, sos pomidorowy, i twaróg; dobrze wymieszać.
Dodaj bazylii, oregano, czosnek, sól i pieprz do smaku. Mieszać aż do dobrze wymieszane.
W dolnej części naczynia do pieczenia 2 quart, przykryć pół szklanki mieszanki sosu pomidorowego. Skorupki nadziewać mieszanką wołową i układać obok siebie w naczyniu. Nadziewane muszle przykryć pozostałym sosem pomidorowym, a na wierzch polać serem mozzarella. Pokrywa z folią aluminiową.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez godzinę. Odstawić na 15 minut i podawać.