Muszle makaronu z pieczarkami Portobello, szparagami i sosem Boursin

Muszle makaronu z pieczarkami Portobello, szparagami i sosem Boursin
Muszle makaronu z grzybami Portobello, szparagami i sosem Boursin mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 584 kalorie, 19g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 4,73 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, oliwę z oliwek, masło i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest dobre. Spróbuj Muszle makaronu z grzybami Portabella i sosem Boursin, Muszle Makaronu Dla Dzieci Ze Szparagami I Sosem Marinara, oraz Nadziewane muszle z ricottą, szpinakiem i grzybami Portobello dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni roztopić masło z olejem na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać grzyby i sól i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby będą miękkie i dobrze rumiane, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Dodać bulion z kurczaka i ser Boursin i doprowadzić do duszenia podczas mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser BoursinSer Boursin
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
4
Zatrzaśnij twarde końce szparagów i wyrzuć je.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
5
Wyciąć włócznie na kawałki 1/2 cala. W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować makaron, aż prawie gotowe, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodać szparagi i gotować, aż to i makaron są po prostu gotowe, o 4 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
7
Drenaż. Wymieszać z grzybami i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
8
Wygodny Portobellos: wiele sklepów niesie paczki już łodygi i pokrojone portobello grzyby, prawdziwa wygoda. Możesz użyć 10 uncji presliced Portobello caps zamiast jednego funta całych grzybów, które nazywamy tutaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Do Obtaczania1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Do Obtaczania
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
9
Zalecane wino: szparagi najlepiej smakuje z białym winem o wysokiej kwasowości, takim jak Bordeaux blanc z Francji lub California sauvignon blanc. Wina te będą również równoważyć bogaty ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn