Muszki z Pesto, fetą i pomidorkami koktajlowymi
Muszki z Pesto, fetą i pomidorkami koktajlowymi mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 683 kalorie. Na $3.92 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, cytryny, orzechów pinii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Muszki z pomidorami, fetą i sosem balsamicznym, Muszki Pesto z Fetanem i pomidorami, oraz Steki z pesto, pomidorami i serem feta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wszystkie składniki z pół szklanki oleju w blenderze i zmiksuj. Stopniowo dodawać pozostałą ćwierć szklanki oleju, aż pesto jest gęsty i gładki.
Podgrzać duży garnek osolonej wody do wrzenia. Wymieszać makaron i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż al dente, o 10 protokół.
Odcedzić makaron i uruchomić go pod zimną wodą, aż przestanie parować. Bounce makaron wokół, aby pozbyć się jak najwięcej wody, jak można.
Wrzuć makaron do dużej miski. Mieszaj pesto, aż makaron będzie pokryty. Wrzucić pomidory koktajlowe i pokruszone feta. Smak sałatki i doprawić ją jak chcesz solą i pieprzem. Możesz zrobić sałatkę do około godziny przed podaniem. Sprawdź sól i pieprz tuż przed podaniem sałatki. Jeśli wygląda trochę sucho, dodaj trochę oliwy z oliwek i wymieszaj.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;