Muszka makaron Toss jest Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 113 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, oliwki, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pat ' s Pasta Toss, Pizza Makaron Toss, oraz Makaron Brokułowy Toss.
Instrukcje
1
Przygotować makaron zgodnie ze wskazówkami opakowania, dodając 1/2 łyżeczki. sól do wody; dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Woda
Sól
2
W dużej misce umieścić makaron i wymieszać z pomidorami, oliwkami i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Oliwki
Cebula
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ubij razem oliwę z oliwek, następne 3 składniki i pozostałą 1/4 łyżeczki. sól; dodać do mieszanki makaronu, rzucając do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Makarony
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Odstawić 10 minut; wymieszać z fetą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Feta
5
Dekorować, w razie potrzeby.
6
Kuchnia Express: Substytut 6 Łyżek. balsamiczny winegret do oliwy z oliwek, octu, czosnku i oregano. Postępuj zgodnie z zaleceniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winegret Balsamiczny
Oliwa Z Oliwek
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie