Musujące Truskawkowe Sangria
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj musującego truskawkowego Sangriana. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz truskawki, syrop truskawkowy, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Przepis ten zachwycił 393 osoby. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Musująca Sangria, Musująca Herbata Sangria, oraz Musująca Sangria dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz truskawki, wodę i cukier w małym rondlu.
Podgrzać na dużym ogniu do wrzenia, mieszając w celu rozpuszczenia cukru. Zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu i nadal gotować, aż przez około 10 minut-syrop powinien być różowy, a jagody miękkie.
Wyjąć z ognia i ostudzić. Odcedzić przez drobny sitko siatkowe. Zarezerwuj truskawki dla sangrii. Syrop truskawkowy będzie przechowywać przez tydzień w szczelnym pojemniku w lodówce.
Dodaj 1 pokrojoną cytrynę, 1 pokrojoną pomarańczę i zarezerwowane truskawki z syropu na dno dzbana.
Dodać syrop truskawkowy i Cointreau i zagnieść.
Podawać natychmiast, wlewając do szklanek przyozdobionych plasterkiem cytryny, plasterkiem pomarańczy, pokrojonymi truskawkami i lodem.