Mushroom Essence Giblet Gravy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na sos, więc dać Mushroom Essence Giblet Gravy spróbować. Jedna porcja zawiera 2094 kalorie, 267g białka, oraz 97 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz sól i pieprz, odtłuszczony bulion z kurczaka, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest niesamowite. Spróbuj Sos z esencji Dziękczynienia, Dad ' s Giblet Gravy, oraz SOS Podrobowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć grzyby, cebula, sherry, i 1 szklanka bulionu w 4-do 5-quart nonstick patelni na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia i mieszać często, aż płyn odparuje i grzyby są bardzo dobrze rumiane, 20 do 25 minut; dodać 1 do 2 łyżki wody, w razie potrzeby, aby zapobiec przypaleniu.
Opłucz indyczą szyję, serce, żołądek i wątrobę; owinąć wątrobę i schłodzić.
Dodaj szyję, serce, żołądek i 4 szklanki bulionu na patelnię. Przykryć, doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i gotować na wolnym ogniu, aż żołądek będzie miękki po przekłuciu, o 1 1/2 godziny.
Dodać wątróbkę (lub zapisać do innych zastosowań) i gotować, aż lekko różowy w środku (wyciąć do testu), 5 do 8 protokół.
Wlać mieszaninę przez sitko do miski. Wyrzucić warzywa. Wyciągnij mięso z szyi; wyrzuć kości. Mięso i podroby drobno posiekać. Jeśli do przodu, przykryć miskę i mieszaninę mięsa, i schłodzić do 1 dnia.
Mierzyć mieszankę bulionu i, w razie potrzeby, dodać wodę, aby 4 filiżanki. Powrót mieszaniny bulionu do 4-do 5-quart patelni i dodać mieszaninę mięsa i indyka kapie; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. W małej misce, mieszanka skrobi kukurydzianej z 1/4 szklanki wody. Wymieszać wystarczającą ilość skrobi kukurydzianej, aby zagęścić wrzący SOS zgodnie z potrzebami. Doprawić do smaku solą i pieprzem.