Mushroom Essence Giblet Gravy

Mushroom Essence Giblet Gravy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na sos, więc dać Mushroom Essence Giblet Gravy spróbować. Jedna porcja zawiera 2094 kalorie, 267g białka, oraz 97 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz sól i pieprz, odtłuszczony bulion z kurczaka, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest niesamowite. Spróbuj Sos z esencji Dziękczynienia, Dad ' s Giblet Gravy, oraz SOS Podrobowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć grzyby, cebula, sherry, i 1 szklanka bulionu w 4-do 5-quart nonstick patelni na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia i mieszać często, aż płyn odparuje i grzyby są bardzo dobrze rumiane, 20 do 25 minut; dodać 1 do 2 łyżki wody, w razie potrzeby, aby zapobiec przypaleniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Opłucz indyczą szyję, serce, żołądek i wątrobę; owinąć wątrobę i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indycze SzyjeIndycze Szyje
WątrobaWątroba
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
3
Dodaj szyję, serce, żołądek i 4 szklanki bulionu na patelnię. Przykryć, doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i gotować na wolnym ogniu, aż żołądek będzie miękki po przekłuciu, o 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać wątróbkę (lub zapisać do innych zastosowań) i gotować, aż lekko różowy w środku (wyciąć do testu), 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
5
Wlać mieszaninę przez sitko do miski. Wyrzucić warzywa. Wyciągnij mięso z szyi; wyrzuć kości. Mięso i podroby drobno posiekać. Jeśli do przodu, przykryć miskę i mieszaninę mięsa, i schłodzić do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Mierzyć mieszankę bulionu i, w razie potrzeby, dodać wodę, aby 4 filiżanki. Powrót mieszaniny bulionu do 4-do 5-quart patelni i dodać mieszaninę mięsa i indyka kapie; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. W małej misce, mieszanka skrobi kukurydzianej z 1/4 szklanki wody. Wymieszać wystarczającą ilość skrobi kukurydzianej, aby zagęścić wrzący SOS zgodnie z potrzebami. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia86
Magazyn