Mushroom Essence Giblet Gravy

Mushroom Essence Giblet Gravy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na sos, więc dać Mushroom Essence Giblet Gravy spróbować. Jedna porcja zawiera 2094 kalorie, 267g białka, oraz 97 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz sól i pieprz, odtłuszczony bulion z kurczaka, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest niesamowite. Spróbuj Sos z esencji Dziękczynienia, Dad ' s Giblet Gravy, oraz SOS Podrobowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć grzyby, cebula, sherry, i 1 szklanka bulionu w 4-do 5-quart nonstick patelni na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia i mieszać często, aż płyn odparuje i grzyby są bardzo dobrze rumiane, 20 do 25 minut; dodać 1 do 2 łyżki wody, w razie potrzeby, aby zapobiec przypaleniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
2
Opłucz indyczą szyję, serce, żołądek i wątrobę; owinąć wątrobę i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indycze SzyjeIndycze Szyje
WątrobaWątroba
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
3
Dodaj szyję, serce, żołądek i 4 szklanki bulionu na patelnię. Przykryć, doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i gotować na wolnym ogniu, aż żołądek będzie miękki po przekłuciu, o 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
4
Dodać wątróbkę (lub zapisać do innych zastosowań) i gotować, aż lekko różowy w środku (wyciąć do testu), 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
5
Wlać mieszaninę przez sitko do miski. Wyrzucić warzywa. Wyciągnij mięso z szyi; wyrzuć kości. Mięso i podroby drobno posiekać. Jeśli do przodu, przykryć miskę i mieszaninę mięsa, i schłodzić do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Yukon Lub Białe, Przekrojone Na PółZiemniaki Yukon Lub Białe, Przekrojone Na Pół
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
6
Mierzyć mieszankę bulionu i, w razie potrzeby, dodać wodę, aby 4 filiżanki. Powrót mieszaniny bulionu do 4-do 5-quart patelni i dodać mieszaninę mięsa i indyka kapie; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. W małej misce, mieszanka skrobi kukurydzianej z 1/4 szklanki wody. Wymieszać wystarczającą ilość skrobi kukurydzianej, aby zagęścić wrzący SOS zgodnie z potrzebami. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia86
Magazyn