Muscat Gosht (jagnięcina w pikantnym sosie pomidorowym)

Muscat Gosht (jagnięcina w pikantnym sosie pomidorowym)
Need a bezglutenowy i cały napój 30? Muscat Gosht (jagnięcina w pikantnym sosie pomidorowym) może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 592 kalorie, 35g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 4,12 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać ghee, cebula, Baranek ramię, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Elaichi Gosht-Jagnięcina Z Kardamonem, Pieczona jagnięcina z sosem pomidorowym, oraz Ciecierzyca w pikantnym sosie pomidorowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść duży wok lub patelnię na małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Jagnięcina, cebula, pomidor, pasta czosnkowa, pasta imbirowa, pieprz, cynamon, suszona papryka, goździki, nasiona kardamonu i sól na patelni i wymieszać; przykryć i gotować, aż baranina będzie miękka, 30 do 35 minut. Mieszać w ghee. Gotować, aż sos zgęstnieje, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KardamonuNasiona Kardamonu
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Pasta ImbirowaPasta Imbirowa
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
GheeGhee
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn