Mus jabłkowy

Mus jabłkowy
Mus jabłkowy to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 34 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś gotowanie jabłek, brązowy cukier, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mus jabłkowy, Co w tym jest? Mus jabłkowy, oraz Placek Jabłkowy.

Instrukcje

1
W rondlu 2-quart podgrzać jabłka i wodę do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając; zmniejszyć ogień. Dusić odkryte 5 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aby rozbić jabłka, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wymieszać pozostałe składniki.
3
Podgrzać do wrzenia. Zagotować i wymieszać 1 minutę. Przykryć i przechowywać w lodówce aż do podania. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn