Mus Jabłkowy Domowej Roboty
Mus jabłkowy domowej roboty jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cydr jabłkowy, cynamon, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Mus Jabłkowy Domowej Roboty, Mus Jabłkowy Domowej Roboty, oraz Mus Jabłkowy Domowej Roboty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w dużym garnku i gotuj na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, przez 25 minut. Ostrożnie puree w robocie kuchennym lub blenderze (nie napełniaj zbyt pełnym, w razie potrzeby podziel na dwie porcje) do uzyskania gładkiej konsystencji.Przechowywać w lodówce i podawać samodzielnie, nad kotletami schabowymi, nad lodami, nad naleśnikami...lub w dowolnym miejscu, gdzie potrzebny jest sos jabłkowy!