Mus Dyniowy

Mus Dyniowy
Mus dyniowy to bezglutenowe przepis z 10 porcjami. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 492 kalorie, 6G białka, oraz 24g tłuszczu. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 138 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz żelatynę, brązowy cukier, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mus Dyniowy, Mus Dyniowy, oraz Mus Dyniowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Podgrzać pół na pół, dynię, brązowy cukier, sól, cynamon i gałkę muszkatołową w żaroodpornej misce ustawionej na patelni z gotującą się wodą do gorąca, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Żółtka ubić w innej misce, wymieszać część gorącej dyni z żółtkami, aby je podgrzać, a następnie wlać mieszaninę jajko-dynia z powrotem do podwójnego kotła i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Podgrzać mieszaninę nad gotującą się wodą przez kolejne 4 do 5 minut, aż zacznie gęstnieć, stale mieszając. Nie chcesz jajek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
5
Zdjąć z ognia.
6
Rozpuścić żelatynę w 1/2 szklanki zimnej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
7
Dodaj rozpuszczoną żelatynę, banana i skórkę pomarańczową do mieszaniny dyni i dobrze wymieszaj. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
8
Do dekoracji: w misce miksera elektrycznego wyposażonego w końcówkę trzepaczką ubijać śmietanę aż do uzyskania miękkich szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Dodaj granulowany cukier i wanilię i kontynuuj ubijanie, aż uzyskasz jędrne szczyty. Złóż połowę bitej śmietany do schłodzonej mieszaniny dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
10
Wlać mus do 7 na 4-calowego souffle dish. Pozostałą bitą śmietanę wyłożyć na mus i w razie potrzeby posypać skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
11
Podawać schłodzone.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn