Mus Czekoladowy Z Likierem Pomarańczowym
Mus czekoladowy z likierem pomarańczowym to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 814 kalorii, 10g białka, oraz 75 g tłuszczu. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie placki do pieczenia czekolady, cukier puder, bitą śmietanę pomarańczową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Podobne przepisy to Suflet czekoladowo-pomarańczowy likierowy z sosem czekoladowym, Fruitcake Junkyard Brownie z przyprawionym likierem pomarańczowym i białą czekoladą, oraz Mus czekoladowy a L ' Orange.
Instrukcje
Na podwójnym kotle ułożyć Likier czekoladowy i pomarańczowy. Doprowadzić wodę do wrzenia w dnie podwójnego kotła; usunąć z ciepła.
Umieść czekoladę na gotującej się wodzie i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż czekolada się rozpuści.
Niech chłodne do letniego.
Ubij śmietanę na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż się spieni; stopniowo dodawaj cukier puder, ubijając, aż uformują się miękkie szczyty.
Złóż około jednej czwartej bitej śmietany w roztopioną czekoladę, szybko pracując; złóż mieszankę czekoladową w pozostałą bitą śmietanę.
Łyżka równomiernie do poszczególnych małych filiżanek. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania. Dollop z pomarańczową bitą śmietaną.