Mus Czekoladowy Sernik
Mus czekoladowy sernik wymaga z grubsza 4 godziny od początku do końca. Ten przepis służy 8. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 382 kalorie, 5G białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do valentin day. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka czekolady cookie crumb crust, śmietana, białka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Podobne przepisy to Mus Czekoladowy Sernik Ciasto, Mus Czekoladowy Sernik Ciasto, oraz Mus Z Niemieckiego Sernika Czekoladowego.
Instrukcje
W górnej części podwójnego kotła podgrzewaj czekoladę, mieszając od czasu do czasu, aż czekolada stopi się i będzie gładka.
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia do letniego. W małej misce, posypać żelatynę zimną wodą; niech ustawić 5 minut.
Umieść miskę nad gorącą wodą na patelni i mieszaj, aż żelatyna się rozpuści; odstawić.
W dużej misce, śmietany razem ser i cukier do lekkiego i puszystego. Ubić w rumie, żółtkach i rozpuszczonej żelatynie. Ubić w roztopionej czekoladzie. Złóż bitą śmietanę.
W dużej szklanej lub metalowej misce do mieszania ubijaj białka, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż 1/3 białek do ciasta, a następnie szybko złóż pozostałe białka, aż nie pozostaną smugi.
Mus wlać do skórki ciasta. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny przed podaniem.