Mus cytrynowy z jagodami
Mus cytrynowy z jagodami to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 438 kalorii, 4G białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, jagody, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Mus cytrynowy ze świeżymi jagodami, Mus serowy Mascarpone i jagody, oraz Tort urodzinowy ciasto z musem czekoladowym i jagodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Śmietanę ubić w średniej misce do uzyskania sztywnych szczytów. Wymieszaj twaróg, serek śmietankowy i ekstrakt z migdałów w małej misce, aż będzie gładka. Mieszaj mieszaninę twarogu z bitą śmietaną aż do wymieszania. Mus podzielić na kieliszki o wysokich łodygach. Podzielić jagody między szklanki i udekorować miętą, w razie potrzeby. Przechowywać w lodówce aż do podania.