Mus Cytrynowy
Mus cytrynowy może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 8G białka, oraz 28g tłuszczu. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka żółtek, skórki z cytryny, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Cytrynowe Babeczki Z Lukrem Z Musem Cytrynowym, Ciasto Z Musem Cytrynowym, oraz Mus Cytrynowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść średniej wielkości podwójny kocioł na gotującej się wodzie. W misce podwójnego kotła, połączyć cukier, Skórka z cytryny i sok z cytryny. Mieszać aż do połączenia.
Dodaj jajka i żółtka i ubijaj stale, aż mieszanina zgęstnieje i przyciemni się w kolorze, a termometr odczytuje 160 stopni, około 6 minut. Zdjąć z ognia cytrynowy twaróg, przykryć i schłodzić w lodówce, aż ostygnie.
W średniej misce ubijamy śmietanę aż do uzyskania średnio sztywnych szczytów. Wyjmij twaróg z lodówki i złóż dużą porcję śmietany. Złóż resztę bitej śmietany, aż nie pozostaną smugi.