Mus Cytrusowy

Mus Cytrusowy
Mus cytrusowy to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 360 kalorii. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soku grejpfrutowego, bitej polewy, skondensowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Mus Cytrusowy, Mus Cytrusowy I Karmelowy Parfaits, oraz Ciasto Z Musem Jagodowo-Cytrusowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce ubij razem ubitą polewę i skondensowane mleko. Stopniowo ubijaj w sokach cytrynowych i grejpfrutowych, aż do równomiernego wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
GrejpfrutyGrejpfruty
CytrynaCytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Mus wlać do jednej miski lub podzielić na pojedyncze Dania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W razie potrzeby udekoruj owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn