Muffiny Z Mąki Kukurydzianej
Południowo-zachodnie babeczki kukurydziane mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 66 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką cukier, jajko, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Muffinki Z Mąki Kukurydzianej, Southwest Muffins, oraz Muffinki Z Mąki Kukurydzianej Z Jagodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Wymieszać mąkę, mąkę kukurydzianą, cukier, proszek do pieczenia, sól i kminek w dużej misce; odstawić. Ubij jajko , mleko, masło i pietruszkę w małej misce z trzepaczką do dobrze wymieszanej.
Dodać do mieszaniny mąki; mieszać tylko do zwilżenia. (Ciasto będzie grudkowate.) Wymieszać z serem i kukurydzą.
Łyżka ciasto do 12 smarowane lub wyłożone papierem średnie kubki muffin, wypełniając każdą filiżankę 3/4 pełne.
Piec 20 min. lub aż lekko zbrązowieje.