Muffiny Serowe Z Bekonem
Muffinki serowe z bekonem wymagają ok. 40 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 250 kalorii, 8G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 89 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sera cheddar, proszek do pieczenia, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Kilka osób naprawdę lubiło ten poranny posiłek. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Muffinki z bekonem i serem, Babeczki z jajkiem i serem, oraz Muffinki Angielskie Z Bekonem I Serem.
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 10 protokół.
Plastry boczku osuszyć na papierowych ręcznikach i po ostygnięciu pokruszyć.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). 24 filiżanki muffinek zalać sprayem do gotowania.
W dużej misce wymieszaj mąkę, ser Cheddar, proszek do pieczenia, sól czosnkową i czarny pieprz.
Beat jajka, mleko, i olej roślinny razem w małej misce; mieszać do mieszaniny mąki tylko do zwilżenia. Delikatnie złóż boczek przez ciasto. Łyżka ciasta do przygotowanych kubków muffin.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 15 do 20 minut.