Imbirowa dynia i gruszki
Przepisów na dodatki nigdy za wiele, więc wypróbuj imbirową dynię i gruszki. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 1 g białka i 0 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 osobom. Za 36 centów za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Mieszanka miodu, gruszki, mielonej gałki muszkatołowej i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, paleolityczną i wegetariańską z dodatkiem lakto ovo. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał spektakularny wynik łyżką wynoszący 83%. Wolno gotowane imbirowe gruszki, imbirowe gruszki w filiżankach filo i kokosowy budyń ryżowy z imbirowymi gruszkami azjatyckimi są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Umieść dynię na dużej patelni; zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 10 minut lub do miękkości.
Odpływ. Wymieszaj gruszkę i imbir. Przykryj i gotuj przez 5-7 minut lub do momentu, aż gruszka będzie miękka. Wmieszać miód i podgrzać.
Posypać gałką muszkatołową.