Muffiny Jabłkowo-Cynamonowe

Muffiny Jabłkowo-Cynamonowe
Jeśli masz około 45 minut do spędzenia w kuchni, muffinki jabłkowo-cynamonowe mogą być wegetariańskim przepisem na super lakto ovo, który warto wypróbować. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 2 g białka i 1 g tłuszczu. Za 43 centy za porcję otrzymasz śniadanie dla 12 osób. Ten przepis polubiło 55 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką jabłka, sól, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 35% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Podobne przepisy obejmują Muffiny jabłkowo-cynamonowe z chrupiącą polewą cynamonową, Babeczki jabłkowo-cynamonowe z chrupiącą polewą cynamonową i Muffiny jabłkowo-cynamonowe z glazurą jabłkowo-cynamonową.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Spryskaj formę do muffinów na 12 filiżanek sprayem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużej misce wymieszaj 3/4 szklanki mąki uniwersalnej, 3/4 szklanki mąki pełnoziarnistej, 3/4 szklanki słodzika, sól, proszek do pieczenia i 2 łyżeczki cynamonu. W osobnej misce wymieszaj 1/3 szklanki musu jabłkowego, jajko i mleko. Mieszaj mieszaninę musu jabłkowego z mąką, aż się połączy. Włóż jabłka. Nałóż łyżką do przygotowanych foremek na muffiny, wypełniając je do około 2/3 wysokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Drożdży Szybko Rosnących1 łyżeczka Drożdży Szybko Rosnących
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
SłodzikSłodzik
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W małej misce wymieszaj 1/2 szklanki słodzika, 2 2/3 łyżek mąki uniwersalnej, 2 2/3 łyżek mąki pełnoziarnistej, 1/2 szklanki musu jabłkowego, 1 1/2 łyżeczki cynamonu i płatki owsiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Drożdży Szybko Rosnących1 łyżeczka Drożdży Szybko Rosnących
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
SłodzikSłodzik
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozsmarować równomiernie na cieście muffinowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Piec 25 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek muffinki będzie sucha.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn