Jeśli masz około 45 minut do spędzenia w kuchni, muffinki jabłkowo-cynamonowe mogą być wegetariańskim przepisem na super lakto ovo, który warto wypróbować. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 2 g białka i 1 g tłuszczu. Za 43 centy za porcję otrzymasz śniadanie dla 12 osób. Ten przepis polubiło 55 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką jabłka, sól, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 35% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Podobne przepisy obejmują Muffiny jabłkowo-cynamonowe z chrupiącą polewą cynamonową, Babeczki jabłkowo-cynamonowe z chrupiącą polewą cynamonową i Muffiny jabłkowo-cynamonowe z glazurą jabłkowo-cynamonową.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Spryskaj formę do muffinów na 12 filiżanek sprayem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużej misce wymieszaj 3/4 szklanki mąki uniwersalnej, 3/4 szklanki mąki pełnoziarnistej, 3/4 szklanki słodzika, sól, proszek do pieczenia i 2 łyżeczki cynamonu. W osobnej misce wymieszaj 1/3 szklanki musu jabłkowego, jajko i mleko. Mieszaj mieszaninę musu jabłkowego z mąką, aż się połączy. Włóż jabłka. Nałóż łyżką do przygotowanych foremek na muffiny, wypełniając je do około 2/3 wysokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Drożdży Szybko Rosnących
1 1/3 Szklanki Melasy
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej