Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj czekoladowo-kokosowych babeczek. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka proszku do pieczenia, masło, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 434 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffiny Czekoladowo-Kokosowe, Muffiny Czekoladowo-Kokosowe, oraz Muffinki czekoladowe z olejem kokosowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 [°]. W misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sól, 1/2 szklanki rozdrobnionego kokosa i cukru i wymieszać do połączenia, a następnie wrzucić czekoladę z suchymi składnikami, aż równomiernie rozłożone. W osobnej misce połączyć roztopione masło, mleko, jajko i wanilię i ubić, aż dobrze połączone. Złóż mokre składniki na suche składniki za pomocą gumowej szpatułki, mieszając aż do połączenia (niektóre grudki są w porządku).