Muffiny Czekoladowo-Kokosowe

Muffiny Czekoladowo-Kokosowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj czekoladowo-kokosowych babeczek. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka proszku do pieczenia, masło, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 434 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffiny Czekoladowo-Kokosowe, Muffiny Czekoladowo-Kokosowe, oraz Muffinki czekoladowe z olejem kokosowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 [°]. W misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sól, 1/2 szklanki rozdrobnionego kokosa i cukru i wymieszać do połączenia, a następnie wrzucić czekoladę z suchymi składnikami, aż równomiernie rozłożone. W osobnej misce połączyć roztopione masło, mleko, jajko i wanilię i ubić, aż dobrze połączone. Złóż mokre składniki na suche składniki za pomocą gumowej szpatułki, mieszając aż do połączenia (niektóre grudki są w porządku).
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony KokosRozdrobniony Kokos
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Puszka Muffin Line z 10 wkładkami, a następnie podzielić ciasto między wyłożonymi kubkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
3
Posyp każdą babeczkę pozostałym rozdrobnionym kokosem i piecz, aż babeczki będą dmuchane, a kokos będzie brązowy, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony KokosRozdrobniony Kokos
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia na 10 minut przed wyjęciem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn