Need a bezmleczny i wegetariański posiłek poranny? Muffinki żurawinowo-pomarańczowe mogą być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 170 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka proszku do pieczenia, sody oczyszczonej, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Muffinki żurawinowo-pomarańczowe, Muffiny Żurawinowe Pomarańczowe, oraz Muffinki Żurawinowo-Pomarańczowe.
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
6
Posypać równomiernie cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
7
Piec w temperaturze 400 przez 15 minut lub do momentu, gdy muffinki powrócą po dotknięciu lekko na środku. Uruchom nóż lub szpatułkę wokół zewnętrznej krawędzi każdej filiżanki muffin. Ostrożnie wyjmij każdą babeczkę; umieść na stojaku z drutu.