Muffinki z Zagnieżdżonymi Jajkami
Nestled Egg Muffins mogą być właśnie wegetariańskim przepisem lakto ovo, którego szukałeś. Z tego przepisu składa się 18 porcji zawierających 217 kalorii, 9 g białka i 8 g tłuszczu każda. Za 44 centy za porcję, ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako hor d'oeuvre. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką sól, mleko, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten uzyskał wynik 32%, co nie jest wynikiem doskonałym. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Babeczki jajeczne, Babeczki jajeczne i Babeczki jajeczne.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę, płatki owsiane, cukier, proszek do pieczenia i sól; odłożyć na bok.
Połącz jajka, rodzynki mleczne i olej; Dobrze wymieszać. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone. Napełnij do połowy 18 natłuszczonych lub wyłożonych papierem foremek na muffinki.
Na wierzch każdej muffinki połóż jedno całe jajko (wraz ze skorupką).
Piec w temperaturze 400° przez 18-20 minut.
Rozetnij jajko, aby sprawdzić, czy jest gotowe.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti doskonale komponuje się z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Bollinger Brut Special Cuvee z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
Bollinger Brut Special Cuvee
Złocisty kolor, charakterystyczny dla czarnych odmian winorośli. Bardzo drobne bąbelki. W nosie piękna, aromatyczna złożoność, dojrzałe owoce i korzenne aromaty, z nutami pieczonych jabłek, kompotu jabłkowego i brzoskwiń. Na podniebieniu subtelne połączenie struktury, długości i żywości. Bąbelki są jak aksamit. Smak gruszki, brioszki i pikantne aromaty, nuty świeżego orzecha włoskiego. Łącz się ze wszystkimi rybami, zwłaszcza sushi i sashimi, skorupiakami, takimi jak krewetki, krewetki, raki i grillowany homar, drób i białe mięso, orzechy nerkowca, parmezan lub prosciutto.