Muffinki Z Wilgotnych Otrębów

Muffinki Z Wilgotnych Otrębów
Wilgotne muffinki z otrębów mogą być właśnie porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka wody, brązowego cukru, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy są Muffinki Z Wilgotnych Otrębów, Muffinki Z Wilgotnych Otrębów, oraz Muffinki Z Otrębów Orkiszowych Wilgotne.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć płatki zbożowe i wrzącą wodę; odstawić na 5 minut. Tymczasem, w dużej misce, masło śmietany i cukrów, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
1 Szklanka Cukierków W Czekoladzie, Np. M&M's1 Szklanka Cukierków W Czekoladzie, Np. M&M's
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj jajka, po jednym na raz, bijąc dobrze po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
3
Wymieszać z maślanką, melasą i mieszaniną zbożową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
4
Połączyć mąkę, soda oczyszczona, proszek do pieczenia, cynamon i sól; dodać do śmietany mieszaniny tylko do zwilżenia. Złóż rodzynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Płatków Owsianych (szybkich Lub Zwykłych)1 1/2 Szklanki Płatków Owsianych (szybkich Lub Zwykłych)
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
5
Napełnij nasmarowane lub wyłożone papierem kubki na muffinki trzy czwarte pełne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
6
Piec w temperaturze 375° przez 18-20 minut lub aż wykałaczka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków drucianych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
7
Podawać na ciepło. Pozostałe muffinki owinąć folią i zamrozić do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Aby użyć mrożone muffinki: rozmrozić w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia2
Magazyn