Wilgotne muffinki z otrębów mogą być właśnie porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka wody, brązowego cukru, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy są Muffinki Z Wilgotnych Otrębów, Muffinki Z Wilgotnych Otrębów, oraz Muffinki Z Otrębów Orkiszowych Wilgotne.
Instrukcje
1
W dużej misce połączyć płatki zbożowe i wrzącą wodę; odstawić na 5 minut. Tymczasem, w dużej misce, masło śmietany i cukrów, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne Nie
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Dodaj jajka, po jednym na raz, bijąc dobrze po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Wymieszać z maślanką, melasą i mieszaniną zbożową.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
4 Szklanki Mąki Pszennej
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
4
Połączyć mąkę, soda oczyszczona, proszek do pieczenia, cynamon i sól; dodać do śmietany mieszaniny tylko do zwilżenia. Złóż rodzynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Papier Ryżowy
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Napełnij nasmarowane lub wyłożone papierem kubki na muffinki trzy czwarte pełne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
6
Piec w temperaturze 375° przez 18-20 minut lub aż wykałaczka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków drucianych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Podawać na ciepło. Pozostałe muffinki owinąć folią i zamrozić do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
8
Aby użyć mrożone muffinki: rozmrozić w temperaturze pokojowej.