Muffinki Z Kozim Serem Scallion
Muffinki z kozim serem Scallion to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie poranny posiłek. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 200 kalorii, 8G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, pieprz, blanszowaną mąkę migdałową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Zapiekanki pomidorowe z bitym kozim serem, Zapiekanki pomidorowe z bitym kozim serem, oraz Wędzony łosoś i Scallion Scramble z pełnoziarnistym tostem z kozim masłem serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 10 Muffin kubki z wkładkami papieru.
W dużej misce, połączyć mąkę migdałową, sól, soda oczyszczona, i czarny pieprz. W średniej misce ubij razem oliwę z oliwek i jajka. Wymieszaj mokre składniki z mieszanką mąki migdałowej za pomocą ręcznego miksera, aż dokładnie połączą się, a następnie wymieszaj szalotki.
Do każdej przygotowanej muffinki wrzucić 3 łyżki ciasta, następnie do każdej muffinki wcisnąć 1 łyżkę koziego sera.
Piec przez 20 do 25 minut, aż wykałaczka włożona 1/2 cala od krawędzi muffinki (aby uniknąć środka koziego sera) wyjdzie z kilkoma wilgotnymi okruchami dołączonymi.
Niech babeczki ostygną na patelni przez 20 minut, a następnie podawać.
Przedrukowane za zgodą bezglutenowych babeczek: 50 nieodpartych przepisów wykonanych z mąki migdałowej i kokosowej. Copyright © 2011 by Elana Amsterdam, Celestial Arts, imprint of Ten Speed Press, a division of The Crown Publishing Group, Berkeley, CA. Zdjęcie: Annabelle Breakey.ELANA AMSTERDAM jest popularnym blogerem kulinarnym Elana ' s spiżarnia, gdzie pisała o gotowaniu bezglutenowym od 2006 roku, a także jest autorką książki kucharskiej bezglutenowej mąki migdałowej. Kiedy ona i jej syn zarówno zdiagnozowano celiakię, była inspirowana do opracowania bezglutenowych receptur, które każdy może cieszyć. Jej teksty pojawiły się w takich publikacjach jak Denver Post, Shape Magazine, The Boulder Daily Camera, Delicious Living, Delight Magazine i Elephant. Elana Mieszka ze swoją rodziną w Boulder w stanie Kolorado i jest dostępna do wywiadów. Odwiedź www.elanaspantry.com .
Dodaj notatki moje notatki