Muffinki z dynią i kukurydzą

Muffinki z dynią i kukurydzą
Muffinki z dyni i kukurydzy zajmują około 25 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 12 osób i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka , 7 g tłuszczu i łącznie 173 kalorie . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga dyni zimowej, pietruszki, kukurydzy i jajek. Tylko kilka osób naprawdę polubiło ten chleb. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską laktoovo . To niedrogi przepis dla fanów kuchni południowej. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 49% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Muffinki kukurydziane ze świeżą kukurydzą , Łosoś Butternut Squash Corn Chowder i Kluski z kukurydzą, szczypiorkiem i Cotiją w bulionie kukurydzianym i kokosem .

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj pierwsze siedem składników. W innej misce wymieszaj jajka, dynię, jogurt i olej; wymieszaj z suchymi składnikami, aż będą wilgotne. Wymieszaj z kukurydzą i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Nasmaruj foremki na muffiny sprayem do pieczenia i napełnij je do trzech czwartych wysokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
3
Piec w temperaturze 425° przez 12-16 minut lub do momentu, aż wykałaczka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 5 minut przed wyjęciem z formy na kratkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn