Muffinki serowo-bananowo-orzechowe to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 402 kalorie, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mąkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Podobne przepisy to Muffiny Bananowe Z Serem Śmietankowym, Muffinki Z Serem Bananowym, oraz Muffinki Bananowe Nadziewane Twarogiem.
Instrukcje
1
Ubij masło i serek śmietankowy na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowy. Stopniowo dodawać cukier, ubijając, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
3
Połączyć mąkę i kolejne 3 składniki; stopniowo dodawać do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania. Wymieszać z bananami, pekanami i wanilią. Łyżka równomiernie do 24 papierowych kubków na muffinki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banan
Wanilia
Masło
Orzeszki Pekan
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
4
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.