Muffinki Rabarbarowe
Babeczki z rabarbarem mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 256 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Dzień Matki. Mieszanka proszku do pieczenia, cynamon, mleko sojowe waniliowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Go Dairy Free. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Muffinki Rabarbarowe, Babeczki Z Orzechami Rabarbarowymi, oraz Muffinki Rabarbarowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do temperatury 400° F. Posmaruj 12 kubeczków muffinek lub ułóż papierowymi kubeczkami.Margarynę ze śmietaną i cukier.
Dodaj jajko i zmiksuj well.In w osobnej misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia, cynamon i sól.
Dodać do mieszaniny margaryny na przemian z mlekiem sojowym waniliowym. Nie przesadzaj.Złóż wszystkie rabarbar na raz.Łyżka ciasto do kubków muffin, rozprowadzając równomiernie.
Umieść jedną połowę orzechów pekan na środku każdego kubka na wierzchu ciasta.
Piec na centralnym stojaku przez 30 minut lub do momentu, gdy tester włożony do środka wyjdzie czysty, a blaty są lekko rumiane.