Muffinki Jabłkowo-Owsiane

Muffinki Jabłkowo-Owsiane
Muffinki jabłkowo-owsiane to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 27 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje 4 centów za porcję. Mieszanka mielonego cynamonu, proszku do pieczenia, białka jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 14%. Podobne przepisy to muffinki owsiane jabłkowo, Muffinki Płatki Owsiane Jabłkowe - 3 Punkty, oraz Płatki Owsiane Żurawinowe Muffinki Jabłkowe.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników w średniej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Połączyć mleko, mus jabłkowy, olej, i białka jaja; dodać do suchych składników, mieszając tylko do suchych składników są zwilżone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
Białka JajBiałka Jaj
MlekoMleko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Łyżka ciasto do 4 muffin patelni kubki pokryte sprayem do gotowania, wypełniając każdy trzy czwarte pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
4
Piec w temperaturze 400 przez 18 do 20 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Natychmiast wyjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn